Om mig

Toyun Olesen
Aut. psykolog og medlem af Dansk Psykolog Forening

Norgesgade 2
6700 Esbjerg

Telefon

51 90 76 47

Email:
kontakt@toyunolesenpsykolog.dk

Billede på vej

Om mig

Jeg er uddannet psykolog fra Århus Universitet i 2008

Jeg har i mit virke som psykolog altid arbejdet med børn, unge, forældre og fagligt personale omkring børnene og deres familier.

Jeg har arbejdet som PPR-psykolog, men har de sidste 10 år arbejdet som behandlende psykolog ved Esbjerg Kommune med speciale i enkelt stående traumer, multitraumatiserede børn og unge, tilknytningen imellem barn og forælder, seksuelle overgreb, vold og misbrug i familien, tidligt følelsesmæssigt skadede børn og psykiatrinære problemstillinger hos børn og unge.

Børn og unges trivsel og sunde udvikling er i høj grad afhængig af de voksne, som skal varetage omsorgen for dem (både i familien eller plejefamilien og i daginstitutionen/skolen).
Derfor har jeg som børnepsykolog igennem tiden også oparbejdet en stor erfaring med psykologisk rådgivning til forældre, traumebehandling af forældre, rådgivning til plejeforældre og fagpersonale i kommuner, skoler og daginstitutioner.

Idet alle børn og familier er forskellige arbejder jeg ofte med forskellige behandlingmetoder, som kan være inspireret af sandplay, legeterapi (jeg er uddannet ved jyttemielcke.dk), fortællinger, Theraplay (theraplay.dk) og EMDR.


Jeg er uddannet EMDR-terapeut (se EMDR.dk).